Soita meille
050 596 0018 (Mikko)
045 103 0097 (Christa)
Aukioloajat
ma - to: 8 - 19
pe: 8 - 17

Päämäärä

Tavoitteemme on auttaa sinua voimaan paremmin ja tarjota ajankohtaisinta tietoa kuntoutuksen perustaksi. Fysioterapialla pyrimme asiakkaan toimintakyvyn ylläpitämiseen tai sen palauttamiseen mahdollisimman hyvälle tasolle. Lähtökohtanamme ovat aina asiakkaan omat tarpeet ja tavoitteet.

Laatu

Panostamme fysioterapian laatuun lisäkouluttautumalla jatkuvasti, näin pyrimme kehittämään palvelutasoa ja takaamme asiakkaillemme ajankohtaisinta kuntoutusta.

Tavoite

Räätälöimme fysioterapian tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutamme fysioterapiaa joka tukee asiakkaan tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Meidän ammattilaisemme

Mikko Tenhunen

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, PT

Toteutan fysioterapiaa asiantuntevasti, aktiivisella ja rennolla otteella. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, nuorista koululaisista eläkeläisiin. Tarjoan tuoreimpaan tutkimustietoon pohjautuvaa osaamista juuri Sinua varten. Voin hyvillä mielin todeta, että vahvuuksiini kuuluu teoreettisen tiedon soveltaminen käytännön harjoitteluun ja tekemiseen. Kuntoutuminen tai harjoittelu minun kanssani on tehokasta sekä turvallista!

Olen käynyt urheilufysioterapian erikoistumisopinnot ja tällä hetkellä toimin mm. Raisio futiksen miesten edustusjoukkueen fysioterapeuttina. Vapaa-aikanani vietän paljon aikaa jalkapallokentällä joko itse pelaten tai valmentaen. Olen myös innostunut kokeilemaan uusia lajeja, ja tällä hetkellä osa vapaa-ajastani kuluukin padelhallilla.

Christa Broberg

Fysioterapeutti, Joogaohjaaja

Fysioterapeutin työssä minua ohjaa lause: Fysioterapeutti on liikkeen ja liikkumisen ammattilainen. Fysioterapiaa lähestynkin liike ja harjoittelu etusijalla, kuitenkin aina asiakasta kuunnellen. Räätälöin fysioterapian tukemaan asiakkaan kuntoutusta ja kuntoutusmotivaatiota parhaalla mahdollisella tavalla, ottaen huomioon asiakkaan yksilölliset lähtökohdat ja tavoitteet. Uskon, että lähes kaikki ihmiset hyötyisivät fysioterapiasta tavalla tai toisella iästä tai kuntotasosta riippumatta. Kehitän ammattitaitoani lisäkouluttautumalla aktiivisesti, jotta voin tarjota juuri Sinulle parasta, uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvaa fysioterapiaa.

Vapaa-aikanani pyrin liikkumaan monipuolisesti. Urheilutaustaa minulta löytyy erityisesti lentopallon, uinnin sekä ratsastuksen parista. Nykyään kuitenkin vapaa-aikana minut löytää useimmiten hevostalleilta tai ohjaamasta joogaa.