Soita meille
050 596 0018 (Mikko)
045 103 0097 (Christa)
Aukioloajat
ma - to: 8 - 19
pe: 8 - 17

Tarvitsenko fysioterapiaan lääkärin lähetteen?

Et tarvitse. Voit hakeutua suoraan fysioterapeutin vastaanotolle ja näin saada nopeasti ensiapua vaivaasi ja mahdollinen kuntoutuminen päästään aloittamaan heti. Mikäli  tilanne mielestämme sitä vaatii, ohjaamme sinut lääkäriin tarvittaessa.

Kenelle fysioterapian kotikäynti sopii?

Fysioterapia kotikäyntinä sopii kaikille, jotka haluavat kuntoutua omassa kodissaan, kuten senioreille, leikkauksista toipuville sekä liikuntarajoitteisille. Kotikäynti suunnitellaan aina kunkin asiakkaan tilanteeseen ja tavoitteisiin sopivaksi, joten sisältö on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista.

Saako fysioterapiasta Kela-korvauksen?

Kela-korvaus on poistunut fysioterapiapalveluista 1.1.2023 alkaen.

Et tarvitse lääkärin lähetettä käydäksesi meillä. Mikäli tilanne sitä vaatii kehoitamme sinua olemaan yhteydessä lääkäriin.

 

Miten muutan tai perun varaamani ajan?

Mikäli et pääse sovittuna ajankohtana, tee peruutus soittamalla tai laittamalla viesti numeroon 050 596 0018 vähintään 24 tuntia aiemmin, jolloin peruutus on maksuton. Äkillisissä sairastapauksissa peruutus tulee tehdä soittamalla. Peruuttamattomista ajoista sekä peruutuksista alle 24 tuntia varatusta ajasta, veloitamme täyden hinnan.

Miten pitkän ajan tarvitsen fysioterapiaan?

Ensimmäisellä hoitokerralla tehdään alkuhaastattelu ja tutkimus, joten siksi ensimmäiseen hoitokäyntiin pitää useimmiten varata tunti. Käynnin pituus voi vaihdella terapeuttikohtaisesti. Käynnin pituus näkyy netissä viimeistään ajanvarausta tehdessä.

Minulla on vakuutusyhtiön maksusitoumus, miten etenen?

Toimi näin:

  • Kerro aikaa varatessasi, että sinulla on vakuutusyhtiön maksusitoumus.
  • Tarkista päätöksestä minkä ajan sisällä päätöksestä terapia tulee aloittaa.
  • Tuo alkuperäinen lääkärin kirjoittama fysioterapialähete mukanasi vastaanotolle.

Fysioterapiakäynnin voit maksaa maksukortilla, käteisellä tai laskulla. Maksutapoina käyvät myös Epassi ja Smartum.

Voit varata ajan soittamalla meille numeroon: 050 5960 018

Voit tulla meille rennoin mielin. Voit pukeutua mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin, jotta tutkimisesi ja liikkumisesi on mielekästä.

Jos sinulla on lääkärin lähete, ota se mukaasi ensimmäiselle käynnille. Myös muut mahdolliset lääkärikertomukset ja lausunnot on hyvä ottaa mukaan. Voit tulla vastaanotolle myös ilman lääkärin lähetettä.

Kysy meiltä

Voit vapaasti kysyä fysioterapiaan liittyviä kysymyksiä palveluistamme puhelimitse tai alla olevan lomakkeen kautta. Viestisi ohjautuu suoraan fysioterapeuteillemme, pyrimme vastaamaan kysymykseesi mahdollisimman pian.